Begivenheder

Årets arbejdsdag…..

Den 23. maj 2015 mødte rigtig mange børn og deres forældre op til arbejdsdag på Stutteri Vanja. Der blev malet løsdrift, samlet hestemøg fra foldene, indhegning af nye folde og meget mere. Vi havde slet ikke regnet med at få lavet så meget. Tusinde tak til alle børn og voksne for det store arbejde, det var en super hyggelig dag for alle.

Ipad billeder 2015 bla mathilde student følårgang 2014 232

Ipad billeder 2015 bla mathilde student følårgang 2014 229  Ipad billeder 2015 bla mathilde student følårgang 2014 227  7

Julefest på Stutteri Vanja…….

Søndag den 7. december 2014 holdt stutteri Vanja julefest for børn og forældre. Der var stort fremmøde til årets julefest, vi startede julehyggen med pony games for rideskolens elever. Her havde børnene fornøjelsen af at dyste mod hinanden på to hold bestående af ponyerne Jolly og Oskar. Elever skulle bla. ride på bar ryg med en kartoffel i hånden uden at tabe den og få ponyerne til at spise gulerødder på snor, en svær øvelse, men pigerne klarede det flot.

Vejret var desværre ikke med os i år regn, regn og atter regn, så der var nogle forældre der frøs. Vi varmede os dog inde i stalden med dejlig gløgg og æbleskiver. Herefter var der lucia optog på hesteryg og opvisning af ridepigerne med kvadrilleridning. En super flot opvisning. Vi udnævnte også årets rytter på Stutteri Vanja som blev Sille Laukegaard. Hun modtog sponsor
gave fra Prohest i Herfølge.

Vi vil benytte lejligheden til at ønske alle børn og voksne en rigtig glædelig jul og godt nytår. Tak for mange dejlige timer i samvær med dejlige unger.

jul2jul3